PARTNERS

Het consortium bestaat uit partners uit 7 verschillende landen: Cyprus, Duitsland, Ierland, Griekenland, Italië, Nederland en Engeland. Het is een mix van publieke en particuliere organisaties, profit en non-profit organisaties, die ieder verschillende perspectieven en ervaringen met zich meebrengen in dit project.

INSTITUTE OF TECHNOLOGY TRALEE

ITT staat op de voorgrond van het leren sinds haar oprichting en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als centrum voor onderwijs  en onderzoek. Het Instituut biedt een scala aan voltijd en deeltijd opleidingen van basisonderwijs tot certificaten, van degrees tot post-graduate tot doctoraal niveau. Het heeft een community van meer dan 3500 studenten en meer dan 250 academisch personeel, bestaande uit een diverse mix van binnenlandse, Europese en overzeese studenten. Als academisch instituut en de thuisbasis van het Centre of Entreperneurship en Enterprise Development Research Centre, beschikt ITT over een heleboel middelen, het Europese profile en de geloofwaardigheid om het project onder de aandacht te brengen van beleidsmakers op zowel nationaal als Europees niveau.

 

 

EMCRA

Emcra GmbH is een pioneer in het begeleiden en trainen van kleine bedrijven op het gebied van Europese subsidies en transnational project management. De core business is VET:

 

Emcra verhoogt de competenties en kwalificeert professionals van bedrijven, sociale ondernemingen en non-profit organisaties om succesvol Europese projecten te runnen door bepaalde kwaliteitsnormen te volgen. Het emcra team bestaat uit 16 mensen. De meeste van hen heeft meer dan 10 jaar ervaring in Europees project management, beschikt over internationale werkervaring en werkt samen met verschillende partijen uit de publieke en particuliere sector.

 

 

EXPONENTIAL TRAINING & ASSESSMENT LIMITED

ETA is een trainingsorganisatie actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en is gespecialiseerd in de volgende gebieden: -

  • Ontwikkeling en levering van online, lange afstands- en gemengde trainingsprogramma’s
  • Ontwikkeling en management van online trainingsplatformen
  • Levering van beroepskwalificaties voor managers, bedrijfseigenaren en bedrijfscoaches

ETA is thuis in het gebruik van project management methodologieën inclusief de toepassing van zulke methodologieën in Europees gefinancierde projecten. Het bedrijf biedt project management training aan bedrijfseigenaren uit het MKB, managers en bedrijfscoaches.

 

EUROCREA MERCHANT

EM is een advies- en trainingsbedrijf gevestig in Italië met twee kantoren waarvan 1 in Milaan en 1 in Napels. Hun doel is om het concurrentieniveau van de Italiaanse maatschappij te verbeteren door bedrijfsontwikkeling, training en het creëren van transnationale samenwerkingen.

Hun core business is gericht op drie lijnen van deskundigheid:

 

·         Consulting en Adviseren ( gespecialiseerde diensten voor de ontwikkeling van MKB’ers)

·         Onderwijs en training (trainingscursussen voor jongeren en volwassenen over verschillende onderwerpen die relevant zijn voor hun expertise, met een focus op ondernemerschapstraining)

 

Europese projecten (innovatieve projecten op het gebied van beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs, bedrijfsontwikkeling en de stimulering van duurzame ontwikkelingsstrategieën).

 

CYPRUS PROJECT MANAGEMENT SOCIETY

CPMS is een non-profit organisatie opgericht in 2008 die als doel heeft internationale project management normen en technieken te promoten in Cyprus. Daarnaast willen ze duidelijk maken wat de voordelen zijn van het toepassen van een project management cultuur in bedrijven en in de maatschappij in het algemeen. CPMS vertegenwoordigt de nationale vereniging op Cyprus van de IPMA (International Project Management Association), één van de grootste project management verenigingen wereldwijd.

 

BUSINESS DEVELOPMENT FRIESLAND

BDF ontwikkelt en implementeert projecten die gericht zijn op de groei van het MKB en een grotere kennisdeling tussen bedrijven, scholen en overheden. BDF is een stichting, hun oorsprong ligt in de ondersteuning van de regionale economie en ontwikkeling. Naast regionale projecten, leidt of is BDF vaak partner in Europese projecten en is hierdoor een zeer ervaren project manager. Sinds haar oprichting in 2002 heeft BDF al meer dan 100 startups geholpen bij de realisatie van hun bedrijf. BDF runt haar eigen incubator en heeft een zeer groot Europees netwerk. Ze is lid van EBN (European BIC Network) en EEN (European Enterprise Network).

 

 

AVACA TECHNOLOGIES S.A.

AT is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Athene, Griekenland. Het bedrijf biedt consulting, informatica en ingenieursdiensten. AT heeft aanzienlijke ervaring in het management en de uitvoering van complexe software applicaties met het gebruik van open source technologieën en tools. AT ontwikkelt haar eigen producten waaronder een webplatform voor rederijen, een e-commerce platform, e-learning platformen, een content management system, een aantal gaming tools. AT investeert voortdurend in R&D en gebruikt dit voor productontwikkeling en personeelstraining in nieuwe technologieën.